Selskabslokaler København K

Leder du efter stemningsrige selskabslokaler i København? Lad os hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning til din næste fest. Dahl&Dahl stiller festlokaler til rådighed med plads til 60 personer. Vores selskabslokaler har masser af kant og stemning, så du er sikret en fest i afslappende rammer. Vores cocktailbar ligger midt i København, så festen nemt kan rykke ud i det københavnske natteliv.

En fest med kant? Selskabslokaler til leje i København

Stilen hos Dahl&Dahls selskabslokaler er holdt i en hjemlig og hyggelig stemning, hvor alle kan føle sig velkommen. Det kommer måske af, at vi som indehaverne af Dahl&Dahl trods alt er bornholmere, hvor hyggen og nærværet er en naturlig del af vores DNA.

Vi har besluttet at tage den unikke bornholmske stemning med indenfor, og blande den med et moderne strejf. På den måde har vores selskabslokaler en intim og urban New Yorker-stemning med fritstående murbrokker bag baren, der bidrager til et rustikt look.

Uanset hvilken type fest du ønsker dig, så er vores karismatiske lokaler et godt bud på både en laid-back stemning, som festen kan udspringe fra. Vores cocktailbar tilbydes til både private- og firmafester. Vi har plads til både store og små fester, og vi bidrager gerne med de detaljer, der skal til for at gøre dit arrangement til en særlig aften.

Kontakt os

selskabslokaler København med drinks

Book selskabslokaler i København

Vi holder alle slags fester i vores selskabslokaler i København, og har plads til 60 mennesker. Vi giver gerne tilbud på både tapas og cocktails til jeres fest. Skriv til os på info@dahl-dahl.dk, så sætter vi kryds i kalenderen på dagen.

Det er ikke muligt at leje vores festlokaler uden forplejning (tapas og cocktails).
Se muligheder for pakkeløsninger til din fest her.

Kontakt os på tlf. 29 21 06 60, så fortæller vi mere om vores festlokaler til leje i København. Vi er sikre på at vi kan finde den perfekte løsning til jeres arrangement, så I kan få en uforglemmelig oplevelse med jeres gæster. Se vores lokaler og muligheder for forplejning her på siden, så du allerede nu kan se frem til dit arrangement hos Dahl & Dahl.

Kontakt os

Hyggelige festlokaler til leje i København
Book Skriv til os