Arrangementer København, Dahl&Dahl

Dahl&Dahl lægger hus til arrangementer i København. Vores lokaler ligger centralt i smørhullet af København midtby. Adressen er Dronningens Tværgade 6 København K, og er i gåafstand fra både Nørreport og Kongens Nytorv metrostation. Vores lokale byder på en urban og afslappende atmosfære med plads til ca. 60 mennesker.

Firmaarrangement i København – cocktails, tapas og New Yorker-stil

Vi har plads til dit firmaarrangement i København, og sørger for dig og dine gæster i løbet af aftenen. Vores lokaler er afslappende- og i bedste New Yorker-stil. Vi har fritstående murbrokker bag baren, der bidrager til en god fornemmelse af storby samtidig med, at vi har en en cozy og hjemlig stemning. Vi har et alsidigt menukort inden for cocktails, og serverer veldrejede klassiske cocktails, f.eks. kan du få gode gamle kendisser som Dark `n´ Stormy eller Cucumber Collins. Desuden tilbyder vi også charcuteri med pølser og ost fra Bornholm.

Se cocktailkort

Bar til arrangementer København

Eksperimenterende cocktails til dit firmaarrangement i København

Dahl&Dahls indehavere, Mick og Katja, er et tvillingepar fra Bornholm, som har taget det bedste med sig fra Krølle Bølle øen. I baren kan du derfor få eksperimenterende cocktails med et ægte bornholmer-touch. Prøv for eksempel en opgraderet cocktail-version af honningsyp, den traditionelle drik fra solskinsøen med snaps, honning og friske krydderurter.

Ring til Dahl&Dahl for et tilbud omkring dit arrangement i København. Vi har mange løsninger inden for både tapas, cocktails, drinks og vin. Vi har plads til 60 mennesker, og sørger for egen bartender til jeres arrangement.

Kontakt os

Skal du planlægge den næste julefrokost?

Dahl&Dahl tilbyder hvert år en julefrokostpakke til alle størrelser af selskaber. Pakken inkluderer en stor julebuffet med bornholmske råvarer. Herudover er der fri øl, vin og vand i 2 timer i baren. Vores minimumspris er 500,- pr. kuvert. Skal dit næste arrangement i København være hos Dahl&Dahl? Ring til os. Vi er åbne for særaftaler, alt efter hvor mange I er.

Sidste års julefrokost-arrangementer blev hurtigt udsolgte. Vi råder til at booke i god tid.

Det er ikke muligt at leje vores lokaler uden forplejning (tapas og cocktails).
Se muligheder for pakkeløsninger til din fest her.

Book et bord

Book Skriv til os