Cocktails med et strejf af Bornholm – midt i København

En skøn oplevelse af lækre bornholmske cocktails i hjertet af København

Unikke cocktails med bornholmsk hygge

Hos Dahl&Dahl får du kvalitetsdrinks med en personlig og hjertevarm betjening. På vores menukort finder du et bredt udvalg af cocktails, der spænder fra klassiske favoritter til dristige og nyskabende smagsoplevelser. Vores bornholmske rødder skinner tydeligt igennem i menuen, da den er inspireret af øens unikke historier og smagsnuancer.

Ønsker du tapas med til dine cocktails? Læs mere om vores tapas catering i København.

Se cocktailkort

Cocktail catering København

Drinks i skønne omgivelser

Vores vision var fra starten at bringe den bornholmske hygge ind i den pulserende Københavnske cocktailscene. Vi ønskede at dele Krølle Bølle-øens autentiske atmosfære og fokus på friske, bæredygtige råvarer med vores elskede København. Vores cocktailbar er en sjælden perle, hvor du kan nyde et strejf af Bornholm midt i byen.

Sæt dig ved baren og prøv vores signaturdrink, Bornholmsk Granit, der indeholder elementer som Honning Syp og Rosemary Lime. Honning Syp er en traditionel bornholmsk opskrift, der kombinerer snaps, honning og friske krydderurter til en forfriskende oplevelse. Eller drøm dig væk i den søde Krølle Bølle cocktail, der serveres med en ægte bornholmsk dialekt.

Book et bord

Cocktails, tapas og mulighed for fri bar

Tag en pause fra hverdagen og besøg Dahl&Dahl for en uforglemmelig cocktailoplevelse. Vi byder på en afslappet og indbydende lounge-atmosfære, og vores centralt beliggende cocktailbar er let tilgængelig fra de fleste dele af byen. Dahl&Dahl er stedet, hvor bornholmsk charme møder Københavns pulserende cocktailscene. Kom forbi og lad os forkæle dig med vores bornholmske delikatesser!

Du kan desuden nyde lækker tapas sammen med dine drinks. Derudover kan du vælge fri bar i 3 timer for kun 550 kr.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt Dahl&Dahl
Har du nogle spørgsmål til Dah&Dahl?
Ring til Dahl&Dahl på 29 21 06 60.

Vi skal nok finde på noget godt til jer.

Book Skriv til os