Shuffleboard bar top

Shuffleboard bar i København

Kom forbi til et spil shuffleboard hos Dahl & Dahl i København.

På vores shuffleboard bar i København K, kan du få en sjov aften i byen med vennerne. Hos Dahl&Dahl har vi et stort udvalg af cocktails og drinks, så der er noget for enhver smag. Vi sørger for, at I får en god og festlig aften i byen med et spil shuffleboard og en lækker cocktail i hånden.

Vores shuffleboard bar

Skal I have en hyggelig aften med shuffleboard i København, er Dahl&Dahl det helt rette sted at besøge. Vi har god plads til både de øvede og nybegynder, hvorfor alle også er velkomne til at komme forbi og prøve deres evner af. Vi har plads til 6 personer per bane. Book nemt online.

Er I over 18 personer, så send en mail til info@dahl-dahl.dk. Kan du ikke booke online over 6 personer, kan du altid skrive en mail, så kan vi måske trylle for jer.

Er du og dine venner interesseret i en underholdende aften på shuffleboard bar i København, så besøg os på Dahl&Dahl. Med i alt 7 baner og plads til 6 personer per bane, er der rig mulighed for, at I kan få en festlig aften. I kan booke plads på et af vores shuffleboards via vores online bookingformular. Vær opmærksom på, at vi opfordre til at booke i god tid, så I er garanteret en plads.

Bestil tid på vores shuffleboard bar allerede i dag. 

Book Shuffleboard

Shuffleboard bane hos Dahl & Dahl

Vores priser

Spil shuffleboard hos Dahl&Dahl og få en drink i vores bar. Tag dine venner med og nyd en aften med smæk på morskaben.

Minimumskrav på vores shuffleboard bar:
Torsdag
Koster det 85 kr. pr. Person pr. spillende time

Fredag & Lørdag
Koster det minimum 340 kr. pr time.
Er i over 4 personer koster det yderligere 85 kr. pr. Person

Priseksempel:
5 personer: 5 x 85 kr. = 425 kr.
3 person: minimumspris på 340 kr.

Book bane

Spil shuffleboard på vores bar

Spil shuffleboard i København

Tag på shuffleboard bar med vennerne hos Dahl&Dahl i København. I hyggelige rammer kan I nyde et spil – mens vi langer lækre drinks over disken. Vi serverer også tapas, hvis I er sultne. Læs mere om vores tapas eller vores cocktails her på siden

Det er hyggeligt at mødes over et spil shuffleboard i København, fremfor kun at mødes over drinks. Og er I i byen på grund af en særlig anledning, kan I også booke bord til vores tapas, så I får en fuldendt aften hos Dahl&Dahl med lækker mad, drikke og sjov. 

Book vores shuffleboards online, så du er sikret en god aften i byen med vennerne. Har du spørgsmål til vores booking eller shuffleboard København, du velkommen til at kontakte os på info@dahl-dahl.dk eller på telefon +45 27 29 03 92

Kontakt os

Shuffleboard bar med pitchers
Book Skriv til os