Tapas ud af huset København – smagen af Bornholm

Leder du efter tapas ud af huset i København? Dahl&Dahl hjælper dig med maden til din næste fest. Hos os kan du nemlig glæde dig til lækker og veltilberedt tapas catering i København med et bredt udvalg af bornholmske specialiteter.

Tapas catering i København* – tapasbuffet

Med tapas ud af huset i København, kan du glæde dine gæster med en stor tapasbuffet, der indeholder alt godt fra Bornholm.

Tapas er den perfekte måde at skabe en afslappende og uformel stemning til festen, hvor gæsterne selv kan vælge alt efter behov. Tapas ud af huset i København er dejligt nemt, enkelt og skaber en uformel og afslappet atmosfære.

Tapasbuffeten indeholder blandt andet fire forskellige slags pølser fra Bornholms lokale pølsemageri, Hallegård, samt fire slags oste fra vores bornholmske leverandører. Hertil kan du og dine gæster se frem til lufttørret skinke og paté samt diverse snacks, der fuldender oplevelsen. Med til herligheden følger også humus og tapenade.

Tapas kan afhentes på vores adresse for 150,- per person ved minimum bestilling af 20 kuverter. Brød er ikke inkluderet i prisen.

Vi kan blandt andet levere tapas catering København til:

  • Fødselsdage
  • Receptioner
  • Firmafester
  • Sommerfester
  • Julefrokoster
  • Og meget andet!

Hvis du vil høre mere om vores tapasbuffet, så kan du ringe til Katja på 28 96 40 06 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Se vores tapas menu

tapas ud af huset København

Tapas ud af huset i København med lækre cocktails

Hos Dahl&Dahl er vi også kendte for vores spændende cocktails af høj kvalitet. Vi tilbyder barpakker med ingredienser til fire forskellige cocktails – den perfekte følgesvend til tapas. Læs mere om vores cocktail catering lige her.

Vi leverer kvit og frit din tapasbuffet, hvis du samtidig bestiller cocktail catering, ellers sørger vi for at pakke maden godt ind til afhentning her på Dronningens Tværgade 6.

Skal det være nemt til dit næste arrangement? Så bestil vores tapas ud af huset København! Vi garanterer en høj kvalitet til fair priser. Vi glæder os til at hjælpe med at gøre din fest til en succes.

*Tapas catering gælder kun ved køb af cocktail catering. Ved køb af tapas uden cocktails kan maden afhentes på Dronningens Tværgade 6.

Book et bord

tapas catering København
Book Skriv til os