Tapas i København centrum

Dahl&Dahl serverer en original og lækker tapas i København. Vores tapas har sit udspring i kvalitetsprodukter fra Bornholm, hvor de fleste af vores råvarer er leveret fra. Leder du efter en lækker tapas restaurant i København? Kig forbi med din kæreste eller et par venner.

Tapas restaurant i København, charcuteri med pølser, ost og andet godt

Mick Dahl og Katja Dahl serverer simpel og original tapas i København på hjemmelavede brædder af egetræ. Dahl&Dahl samarbejder med bornholmske leverandører, hvorfra der leveres friske råvarer. På vores tapasbræt har vi blandt andet fire forskellige slags pølser. Alle leveret fra Hallegårds pølser, et lokalt pølsemageri på Bornholm. Desuden serverer vi fire forskellige slags oste samt paté, lufttørret skinke, tapenader og oliven. Vi er din cocktailbar og tapas restaurant i København.

Dahl&Dahl serverer autentisk tapas med råvarer direkte leveret fra Bornholm. Vi sørger for rigelige mængder af lækkerhed, som det blandt andet fremgår fra én af vores tidligere kunder:

Se vores tapas menu

Tapas restaurant København

Anmeldelse
af Dahl&Dahl

“Jeg er en stor fyr på knap 100 kg, og jeg plejer ikke at blive mæt af de planker med charcuteri, som oftest bliver tilbudt som tapas i København. Men jeg blev meget positiv overrasket over Dahl&Dahls servering. For det første er det langt fra metervarer fra supermarkederne, men derimod bornholmske pølser og oste. De var alle med god smag, og sådan et bræt rakte rigeligt til to mennesker. Ideen med to ens cocktails for 120 kr,-, kan man jo heller ikke blive sur over, og de var ganske fine. Skal du have en rødvin på stedet kan jeg VARMT anbefale deres Arroyo, Ribera Del Duero til 85 pr glas, nærmest et fund for prisen.”

-Citat ”mr. Barfoed”, Tripadvisor. En kunde hos Dahl&Dahl

Kig forbi Dahl&Dahl, bornholmsk tapas i København

Vi bringer også vores tapas ud ved cocktail catering . Vil du have en original tapas København hen til dit næste private arrangement? Læs mere om vores catering.

Tapas kan afhentes på vores adresse for 150,- per person ved minimum bestilling af 20 kuverter. Brød er ikke inkluderet i prisen.

Sidste booking til tapas er kl.20:00 hvorefter vores køkken lukker. Dermed har vi også plads til cocktailgæster.

Bestilling af bord er forbeholdt vores tapasgæster. Ønsker man at booke et bord til cocktails, skal man være minimum 8 personer og sende os en mail heromkring.

Prøv en omgang original bornholmsk tapas midt i København. Dahl&Dahl bor på Dronningens Tværgade – og er garanti for en hyggelig lounge-stemning, hvor du også er velkommen til at prøve vores cocktails.

Book et bord

Book Skriv til os