Shuffleboard bar

Få en sjov aften i byen med vennerne på shuffleboard bar hos Dahl&Dahl i København K. Vi har et stort udvalg af cocktails og drinks, så der er noget for enhver smag. Vi sørger for, at I får en god og festlig aften i byen med et spil shuffleboard og en lækker cocktail i hånden. 

85 kr. pr. person i timen

min. 340 kr. pr. bane pr. time
(der kan vælges mellem 1 eller 2 timer)

Der er plads til 8 personer pr. bane.

Over 16 personer, send en mail til info@dahl-dahl.dk

Er du og dine venner interesseret i en underholdende aften på shuffleboard bar i København, så besøg os på Dahl&Dahl. Med i alt 7 baner og plads til 6 personer per bane, er der rig mulighed for, at I kan få en festlig aften. I kan booke plads på et af vores shuffleboards via vores online bookingformular. Vær opmærksom på, at vi opfordre til at booke i god tid, så I er garanteret en plads.

Bestil tid på vores shuffleboard bar allerede i dag. 

Book Shuffleboard

 

Spil shuffleboard 

Tag på shuffleboard bar med vennerne hos Dahl&Dahl i København. I hyggelige rammer kan I nyde et spil – mens vi langer lækre drinks over disken. Vi serverer også tapas, hvis I er sultne. Læs mere om vores tapas her eller læs mere om vores cocktails her

Det er hyggeligt at mødes over et spil shuffleboard i byen, fremfor kun at mødes over drinks. Og er I i byen på grund af en særlig anledning, kan I også booke bord til vores tapas, så I får en fuldendt aften hos Dahl&Dahl. 

Book vores shuffleboards online, så du er sikret en god aften i byen med vennerne. Har du spørgsmål til vores booking, du velkommen til at kontakte os på info@dahl-dahl.dk eller på telefon
+45 27 29 03 92

Shuffleboard bar hos Dahl & Dahl