Shuffleboard bar

Få en sjov aften i byen med vennerne på shuffleboard bar hos Dahl&Dahl i København K. Vi har et stort udvalg af cocktails og drinks, så der er noget for enhver smag. Vi sørger for, at I får en god og festlig aften i byen med et spil shuffleboard og en lækker cocktail i hånden. 

Mimimumskrav:
Torsdag ingen minimums krav, 85 kr. pr. pers. Pr. Time

Fredag og lørdag betaler du minimum 340 kr. svarende til 4 personer. Pr. Shuffleboard bane pr. Time.
(der kan vælges mellem 1 eller 2 timer)

Der er plads til 6 personer pr. bane.

Over 18 personer, send en mail til info@dahl-dahl.dk

Kan du ikke booke online over 6 personer, kan du altid skrive en mail, så kan vi måske trylle for jer.

Er du og dine venner interesseret i en underholdende aften på shuffleboard bar i København, så besøg os på Dahl&Dahl. Med i alt 7 baner og plads til 6 personer per bane, er der rig mulighed for, at I kan få en festlig aften. I kan booke plads på et af vores shuffleboards via vores online bookingformular. Vær opmærksom på, at vi opfordre til at booke i god tid, så I er garanteret en plads.

Bestil tid på vores shuffleboard bar allerede i dag. 

Book Shuffleboard

 

Spil shuffleboard i København

Tag på shuffleboard bar med vennerne hos Dahl&Dahl i København. I hyggelige rammer kan I nyde et spil – mens vi langer lækre drinks over disken. Vi serverer også tapas, hvis I er sultne. Læs mere om vores tapas eller vores cocktails her på siden

Det er hyggeligt at mødes over et spil shuffleboard i København, fremfor kun at mødes over drinks. Og er I i byen på grund af en særlig anledning, kan I også booke bord til vores tapas, så I får en fuldendt aften hos Dahl&Dahl med lækker mad, drikke og sjov. 

Book vores shuffleboards online, så du er sikret en god aften i byen med vennerne. Har du spørgsmål til vores booking eller shuffleboard København, du velkommen til at kontakte os på info@dahl-dahl.dk eller på telefon
+45 27 29 03 92

Book Skriv til os