Firmafest i København, midt i byens liv

Leder I efter nogle gode rammer til jeres firmafest i København? Dahl&Dahl har plads til 60 mennesker, og byder på en afslappende lounge-stemning i newyorker-stil. Dahl&Dahl ligger centralt i København, så det er nemt at komme hertil, og oplagt at tage videre ud i nattelivet. Vi ligger i gåafstand fra både Nørreport og Kongens Nytorv. Midt i selveste pulsen af København.

 

Muligt forløb på firmafest i København

Vi har med tiden holdt mange firmafester i København. Vi har typisk været et stærkt anslag til en lang festlig aften.

En god start på en firmafest København kunne være i denne her stil:

 

  • Jeres virksomhed ankommer hos Dahl & Dahl kl. 16. Vi ligger i København midtby.
  • Vi sørger for, at der står cocktails klar til jer ved ankomsten. I kan både vælge på forhånd, ellers finder vi gerne på en cocktail-sammensætning til jer, så der er noget forskelligt. Vi har et bredt cocktailkort med både gamle klassikere og den mere eksperimenterende slags.
  • Vi serverer charcuteri til jer med gode råvarer i rigelige mængder. Vi har stærkt fokus på kvalitet, og benytter os af pølser og ost fra vores leverandører på Bornholm. Herudover serveres der brød, humus, paté, lufttørret skinke, tapenader samt diverse snacks (heriblandt nødder, oliven og cornichoner).

– Prisen for tapas er fra 150,- per person. På drinks og cocktails giver vi et tilbud, alt efter hvor mange I er. Der er også mulighed for et par timer med fri cocktailbar med egen bartender. Kontakt os for et tilbud på jeres firmafest i København. Vi er for det meste friske på at lave en særaftale, så I kan få en lang god fest.

Se vores tapas menu

Mad til firmafest København

Vi giver et tilbud på tapas og cocktail til din firmafest i København

Uanset om I skal videre, eller vælger at blive i Dahl&Dalhs lokaler, giver vi et samlet tilbud på både mad og drikke. Vores drink- og cocktailudvalg er bredt nok til at holde jer beskæftiget hele aftenen.

Se cocktailkort

Book Skriv til os